Termeni si conditii

Conditii legale
Folosirea site-ului www.greencosmetics.ro incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.greencosmetics.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. NATURAL GREEN COSMETICS  SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea NATURAL GREEN COSMETICS SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.greencosmetics.ro, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul www.greencosmetics.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea NATURAL GREEN COSMETICS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. NATURAL GREEN COSMETICS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.greencosmetics.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
COMUNICARI ELECTRONICE
Operatiile efectuate prin intermediul site-ului www.greencosmetics.ro (vizitarea, cumpararea de produse sau oferirea de reactii la adresa continutului site-ului si a calitatii produselor) presupun comunicarea in mod electronic. Se considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la NATURAL GREEN COSMETICS  SRL in mod electronic, prin e-mail sau prin anunturi pe site.
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intreg continutul site-ului www.greencosmetics.ro (texte, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, date) este proprietatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Ansamblul acestor elemente (site-ul in sine) este proprietatea exclusiva a societatii NATURAL GREEN COSMETICS SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al NATURAL GREEN COSMETICS  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea sa sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
MARCI SI ACCESUL LA SITE
Societatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL garanteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii NATURAL GREEN COSMETICS SRL, fara acordul scris al acesteia.
DATELE PERSONALE
Pe site-ul www.greencosmetics.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile efectuate din interiorul contului personal. Societatea NATURAL GREEN COSMETICS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre NATURAL GREEN COSMETICS  SRL numai in scopul declarat pe acest site. Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
CONFIDENTIALITATE
PROFIPROD SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site, precum si reglementarile legale privind informatiile personale. NATURAL GREEN COSMETICS  SRL va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste date sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.
COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, pot transmite sugestii sau informatii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Societatea NATURAL GREEN COSMETICS SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii NATURAL GREEN COSMETICS  SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii NATURAL GREEN COSMETICS SRLsi afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.greencosmetics.ro.
SECURITATEA INFORMATIILOR NATURAL GREEN COSMETICS  SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului care stau la baza functionarii site-ului si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.greencosmetics.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
NATURAL GREEN COSMETICS  SRL garanteaza calitatea produselor si deplina conformitate cu legislatia romana in domeniu. Totodata, toate produsele cosmetice vandute pe acest site au fost notificate Ministerului Sanatatii. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta NATURAL GREEN COSMETICS  SRL on line in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie analizata si solutionata in acela mai scurt timp posibil.
LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Site-ul www.greencosmetics.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre NATURAL GREEN COSMETICS  SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor prezentate pe site, astfel incat NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia NATURAL GREEN COSMETICS SRL de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de , NATURAL GREEN COSMETICS  SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii NATURAL GREEN COSMETICS  SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de NATURAL GREEN COSMETICS  SRL de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata. NATURAL GREEN COSMETICS  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site a preturilor sau a altor date/detalii legate de produse. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit societatea NATURAL GREEN COSMETICS  SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Societatea PROFIPROD SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre NATURAL GREEN COSMETICS  SRL Preturile pot fi modificate in orice moment fara preaviz, NATURAL GREEN COSMETICS  SRL neasumandu-si raspunderea pentru eventualele erori de introducere a datelor sau pentru datele incorecte furnizate de terti. Transportul produselor se face standard cu Posta Romana. Transportul prin curier rapid se face numai la cererea expresa a clientului si in acest caz cheltuielile de expeditie vor fi platite de catre client, prin evidentiere separata pe factura fiscala.
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/greencos/public_html/modules/pages/includes/view.php:105) in /home/greencos/public_html/includes/std_template.php on line 102