ETERNAL GOLD – Elixirul tinereții

2012.03.13 - 13:59

Gama de lux ETERNAL GOLD este destinată reîntineririi feței, gâtului și decolteului, destinată îngrijirii intensive a tenului matur, uscat, cu predispoziție la pierderea elasticității, fiind ideală inclusiv tenului sensibil.
 
Gama cu aur de la Organique, Polonia este unica și exclusiva linie facială cu nanoparticule de aur (aur coloidal), Xeradin și ulei de Levanțică spaniolă. Elixirul natural al tinereții a fost creat prin combinarea a următoarelor ingrediente active: bază nobilă și substanțe prețioase, ce conferă un complex antirid, cu rol inclusiv de hidratare și regenerare. Oferă o îngrijire completă a pielii mature și o îngrijire intensivă a tenului deshidratat cu predispoziție la pierderea elasticității. Inhibă procesele de îmbătrânire într-un mod natural, asigurând confortul intensiv al tenului și proprietăți antirid:
 

  •  
  • - pe termen lung, timp de 24 de ore, 100% creștere a hidratării tenului
  • - efect lifting imediat și îmbunătățirea conturului facial (așa-numitul „tratament banchet”)
  • - estompând și reducând vizibil atât ridurile superficiale, cât și cele profunde după doar un singur tratament (efectul ecologic asemănător „Botox-ului”)
  • - stimularea biosintezei de colagen, creșterea densității pielii, restaurează bariera lipidică
  • - reducerea decolorării și a imperfecțiunilor tenului
  • - restaurarea vitalității și a strălucirii naturale a pielii.Eternal gold este un elixir al tinereții, având la bază combinații unice și atent selecționate de ingrediente naturale active precum:
XERADIN ™ - extract de Salvia Sclarea, crescută în condiții de monitorizare strictă. Acesta conferă pe o perioadă de 24 de ore hidratare multidimensională. Reduce pierderea de apă transepidermală (TEWL) și creează o îmbrăcăminte de apă pentru pielea deshidratată.
STOECHIOL – ulei organic de Levanțică spaniolă. Controlează microspasmele, relaxează tensiunea facială, catifelează tenul și inhibă formarea ridurilor. Produce efectul ecologic identic al „Botox-ului”, vizibil imediat după primul tratament, tonifică și subliniază forma ovală a feței.
Aurul coloidal – cărăușul perfect pentru substanțele active. Acesta întărește structura colagenului, creează o microrețea în piele, ce îi îmbunătățește densitatea. Are proprietăți de curătare, antibacteriene și de strălucire.
Fructele din mixtul de plante – cocktailul din sucuri de fructe (zmeură, căpșuni, kiwi, mere, piersici, papaya și castraveți) conferă strălucire și revitalizare tenului.


Gama constă din lapte demachiant cu efect de reîntreținere, cremă antirid de zi cu aur, cremă de noapte cu aur cu efect de lifting respectiv cremă contur ochi cu aur, antirid și anticearcăn.

Laptele demachiant

Laptele demachiant este unul de top destinat tenului matur cu predispoziție la deshidratare. Bazat pe ingrediente blânde, curăță perfect și înlătură fardul, conferind un sentiment de confort, protejând totodată stratul hidrolipidic natural. Este bogat în vitamine și acizi grași esențiali din uleiul de avocado, panthenol cu efect de catifelare, extractul de Salvia Sclarea – Xeradin, cu efect puternic hidratant. Produsul este îmbogățit cu aur coloidal, ce conferă fermitate tenului și inhibă procesele de formare a ridurilor. Poate fi folosit ca demachiant inclusiv pentru zona din jurul ochilor.
NU conține silicon, parabeni sau alcool

 
Crema antirid de zi cu aur


Această cremă
conferă confort și hidratare pielii la nivelul optim timp de 24 de ore. Combinând caracteristicile uleiului organic din Levanțică spaniolă și aurul coloidal, biosinteza de colagen este stimulată, densitatea pielii și compactivitatea țesuturilor de legatură este crescută, conferind un efect de lifting și o îmbunătățire vizibilă a conturului feței. Procesele de îmbătrânire sunt înhibate într-un mod natural, petele și imperfecțiunile tenului fiind reduse vizibil. Stoechiol-ul blochează și mai mult contracțiile musculare, diminuând în mod semnificativ atât ridurile superficiale, cât și cele profunde (efect asemanator „Botox-ului”). Conține protecție solară naturală, ECO certificată. Întreaga combinație este completată de un cocktail ușor și revitalizant din suc de fructe (zmeură, căpșuni, kiwi, mere, piersici, papaya și castraveți). Tenul devine notabil mai tânăr, mai catifelat și cu o strălucire sănătoasă, radiantă. Perfectă ca bază de machiaj.
NU conține silicon, parabeni sau alcool

 
Crema de noapte cu aur, efect de lifting


Cu o compoziție asemănătoare cremei de zi antirid, în urma folosirii si a cremei de noapte cu aur, tenul devine în mod vizibil mai tânăr, mai catifelat și îmbogățit cu o strălucire sănătoasă. Crema este ușor de folosit, hidratează în profunzime și are un efect de durată. A fost creată special pentru îngrjirea intensivă a tenului – destinată inclusiv tenului cel mai pretențios și mai deshidratat.
NU conține silicon, parabeni sau alcool
 
 

Crema contur ochi cu aur
 


In completarea produselor de mai sus vine conturul de ochi cu aur, antirid și anticearcăn. Aceasta este o c
remă ușoară, intensiv antirid, destinată conturului ochilor, acolo unde pielea este mai delicată și mai sensibilă. Se absoarbe foarte ușor, nu cauzează iritații ale pielii. Adaosul de panthenol și alantoină conferă hrănire și un confort de lungă durată tenului obosit și stresat. Particulele de aur coloidal conferă luminozitate tenului, ascunzându-i toate imperfecțiunile.
NU conține silicon, parabeni sau alcool