EcoSpirulina Greenology

2012.03.08 - 12:30

Spirulina este un tip de microalge care conține foarte multă clorofilă, mai multă decât alte alimente iar conținutul poate fi stimulat prin condiții speciale de cultivare. Microalgele în general oferă avantaje nutritive unice. În stare deshidratată găsim și o bogată sursă de proteine, beta –caroten și acizi nucleici. Cantitatea mare de ARN și ADN justifică încrederea specialiștilor în calitățile de regenerare celulară și încetinire a proceselor de îmbătrânire. Este foarte importantă dozarea acesteia deoarece poate provoca pierderea calciului în caz de exces al acizilor nucleici.

Conform principiilor nutriției și dietoterapiei chineze tradiționale, spirulina are următoarele proprietăți: mireasma ușor sărată, energie răcoroasă, crește secreția de fluide de tip Yin, foarte nutritivă, detoxifiantă a rinichilor și a ficatului, îmbunătățește calitatea sângelui, curăță vasele arteriale, inhibă dezvoltarea funghiilor, baceriilor și a fermenților.

Spirulina are efecte de întreținere și tonifiere, este utilă pentru tratarea deficiențelor dar totodată oferă și o acțiune de curățare, de detoxifiare a organismului. Este ușor de digerat și se absoarbe ușor în organism și pentru acesta se recomandă celora cu organism slăbit sau care asimilează cu greu hrana. Foarte curând după ingerarea lor, acestea furnizează organismului energie. Se recomandă bolnavilor supraponderali, hipoglicemici, diabetici, canceroși, artritici sau afecțiuni similare. Se recomandă și bolnavilor cu severe afecțiuni a ficatului rezultate din consumul exagerat de alcool sau alimente cu efect destructiv asupra nutrienților, sau droguri. Spirulina protejează și rinichii împotriva efectelor unor medicamente puternice.

Este folosită în tratamentul anemiei, hepatitelor, gastrițelor și a altor procese inflamatorii, al diabetului, hipoglicemiei, obezității, malnutriției, în tonifierea pielii și în afecțiuni cronice ale pielii, și totodată îmbunătățește imunitatea. Este contraindicată folosirea spiruline în cazul bolnavilor cu edeme (care rețin apă) sau blocaje ale fluidelor care irigă abdomenul inferior.

Peretele spirulinei este compusă din mucopolizaharide (MPZ) care sunt complet digerabile și înlocuiesc cu succes alte vegetale, semințe sau chiar alge care conțin greu digerabila celuloză. Acestea au capacitatea de a întări țesuturile corpului uman, făcându-le mai elastice și mai rezistente, cu un efect puternic antiinflamator. Poate fi utilizat și pentru întărirea țesuturilor inimii și împotriva deprecierii arterelor, protejând sistemul vascular prin reducerea grăsimilor din conținutul sângelui.

Este însă FOARTE IMPORTANT! Alegerea produselor trebuie făcutâ în raport cu datele individuale a fiecăruia!

Deoarece ce introducem în organismul nostru este vital pentru sănătatea noastră, noi vă recomandăm EcoSpirulina Greenology de la Bioearth, Italia. Aceasta este specială fiindcă dispunde de certificare bio, ceea ce înseamnă că a aceasta a fost crescută într-un mediu protejat, departe de mediile poluate, fără pesticide, ierbicide și alte substanțe chimice. Este 100 % bio, conține doar materii prime de origine garantată și nu conține excipienți.

Calitățile spirulinei Greenology sunt următoarele:

 • Tonifică sistemul imunitar
 • Contribuie la detoxifierea organismului
 • Îmbunătățește activitatea mentală, atenția și puterea de concentrare
 • Îmbunătățește performanțele școlare, profesionale și sportive
 • Permite recuperarea mai rapidă în covalescență
 • Sursă de B12 și proteine pentru vegetariani și vegani
 • Conferă o piele luminoasă, păr mai frumos și unghii fortificate
 • Aliat de nădejde împotriva anemiei
 • Protejează organismul de efectele radicalilor liberi
 • Stimulează capacitatea de apărare a organismului
 • Aduce un aport echilibrat de nutrienți indispensabili organismului
 • Oferă energia de care ai nevoie zilnic
 • Conține zeaxantină și luteină, extrem de importante pentru menținerea sănătății ochilor
 
Sursă: Fundatia Romana Qitaky